PASTA ARTIGIANALE CAVATELLI DEL CILENTO – PASTIFICIO PAISANELLA ~ Agrilat
Tenuta Agrilat è la storia di una famiglia italiana che con amore e dedizione ha coltivato il sogno di aprire un caseificio. Oggi Tenuta Agrilat vuole dire mozzarella, bocconcini, trecce, formaggi, burro e ricotta rigorosamente di latte di bufala campana: una qualità certificata DOP.
mozzarella di bufala, mozzarella di bufala campana, mozzarella dop, formaggio di bufala, ricotta di bufala, formaggio fresco, mozzarella cheese, fresh mozzarella, italian cheese
41398
product-template-default,single,single-product,postid-41398,theme-bodega,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,columns-3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Shop

PASTA ARTIGIANALE CAVATELLI DEL CILENTO – PASTIFICIO PAISANELLA

3,80

Durum wheat semolina pasta produced by the Paisanella pasta factory in Pontecagnano (SA).

Typical Cilento product, to be enjoyed with cherry tomatoes, mozzarella, basil and parmesan. It is an excellent combination prepared with beans and mussels. It is also possible to taste cavatelli prepared with potatoes, provola and basil.

Category: Tag:
Description

Ingredients: durum wheat semolina, water.
Contains gluten.

Nutritional information

on a 2000 calorie diet, 80gr% RDA:

Carbohydrates 64g RDA 24%

Protein 8,8g RDA 18%

Fat 0.2g RDA 0%

Fibers 2,4g RDA 10%

Energy value 293.7 Kcal 1247.8 Kj RDA 18%

Additional information
Weight 0.5 kg
Reviews (0)

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.