CACIOCAVALLO ~ Agrilat
Tenuta Agrilat è la storia di una famiglia italiana che con amore e dedizione ha coltivato il sogno di aprire un caseificio. Oggi Tenuta Agrilat vuole dire mozzarella, bocconcini, trecce, formaggi, burro e ricotta rigorosamente di latte di bufala campana: una qualità certificata DOP.
mozzarella di bufala, mozzarella di bufala campana, mozzarella dop, formaggio di bufala, ricotta di bufala, formaggio fresco, mozzarella cheese, fresh mozzarella, italian cheese
41222
product-template-default,single,single-product,postid-41222,theme-bodega,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,columns-3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Shop

CACIOCAVALLO

15,00

(price per kg)

Caciocavallo is a curd-cured cheese made from milk, buffalo milk. The paste is homogeneous, soft, sometimes with slight holes.

 

Category: Tag:
Description

Seasoned cheese with spun milk paste, buffalo milk. The paste is homogeneous, soft, sometimes with slight holes. The aroma is delicate, the flavor sweet when the cheese is young, more intense with advanced maturation.
Ingredients: Milk, buffalo milk, salt and natural whey.
Shelf life: 12 months from the production date.
Store at + 4 ° C / + 10 ° C

Additional information
Weight 1 kg